پروفیل صنعتی

پروفیل سنگین صنعتی برای ساخت سازه‌های نسبتاً بزرگ به کار می‌رود. برعکس تصویر اولیه‌ای که پروفیل سنگین ایجاد می‌کند، ‌ پروفیل سنگین توخالی است. پروفیل سنگین از جنس ورق نورد گرم با ضخامت 3 میلی‌متر به بالا ساخته می‌شود و ضخامت پایه آن 3 است. به دلیل ابعاد بزرگ پروفیل سنگین و ضخیم بودن آن، در بازارهای جهانی از آن به‌عنوان پروفیل ساختمانی سنگین یاد‌ می‌شود. پروفیل سنگین در ایران نیز کاربردهای زیادی دارد و برای ساخت بسیاری از سازه‌ها، ‌ حتماً باید از پروفیل سنگین استفاده شود.

پروفیل صنعتی یکی از متریال‌های اولیه موردنیاز برای سازه‌های بزرگ مانند تابلوهای عظیم، تجهیزات صنعتی، پل‌ها، سازه‌های فلزی بزرگ و موارد بسیاری استفاده می‌شود. پروفیل‌های صنعتی به شکل مقطع ثابت هستند و اشکال مختلفی دارند. دلیل استقامت بالای پروفیل سنگین، ‌ استفاده از آلیاژهای ترکیبی نورد گرم و سرد است که استحکام بالایی را در برابر فرسودگی و رطوبت را می‌سازد.

همچنین در بازار ایران، نام دیگری برای پروفیل صنعتی وجود دارد که آن قوطی صنعتی میباشد. به طور کل در بازار ایران، مقاطع فولادی ای که حالت مستطیل یا مربعی داشته باشد را قوطی صنعتی می‌نامند و این پروفیل‌ها بیشتر برای خودرو سازی،‌ تولید لوازم خانگی،‌ صنعت ساختمان سازی و غیره استفاده می‌شوند.

 

پروفیل صنعتی
تاریخ : 1403/02/08
نام کالا
سایز
ضحامت
محل بارگیری
قیمت
واحد فروش
پروفیل صنعتی
100*100
واحد اندازه گیری: اینچ
4
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
43.000تومان
کیلوگرم
پروفیل صنعتی
100*120
واحد اندازه گیری: اینچ
4
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
43.000تومان
کیلوگرم
پروفیل صنعتی
140*140
واحد اندازه گیری: اینچ
4
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
43.000تومان
کیلوگرم
پروفیل صنعتی
160*160
واحد اندازه گیری: اینچ
4
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
43.000تومان
کیلوگرم
پروفیل صنعتی
120*180
واحد اندازه گیری: اینچ
5
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
43.000تومان
کیلوگرم
پروفیل صنعتی
200*200
واحد اندازه گیری: اینچ
6
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
43.000تومان
کیلوگرم

پروفیل بر اساس کاربرد به و مشخصات به دودسته پروفیل صنعتی و پروفیل سبک ساختمانی تقسیم می‌شود. کاربرد پروفیل ساختمانی برای درب و پنجره ساختمان‌ها است و بر خلاف پروفیل صنعتی استفاده محدودتری دارد. پروفیل صنعتی و پروفیل سنگین، هردو یکی هستند و منظور از پروفیل سنگین، همان پروفیل صنعتی است. همچنبن باید توجه داشت که پروفیل ها، با ضخامت های مختلف، جهت استفاده در برخی موارد صنعتی روی اندود میشوند تا مقاومت آنها در برابر زنگ زدگی و خوردگی بالاتر برود. این پروفیل ها با نام پروفیل گالوانیزه در بازار وجود دارند.

ویژگی‌های پروفیل سنگین

پروفیل سنگین ویژگی‌های زیادی دارد؛ اما مهم‌ترین مشخصه‌ای که با آن شناخته می‌شود، مقاومت بالا در برابر ضربه و رطوبت سنگین است. به‌جز این دو ویژگی، خصوصیت‌های دیگری وجود دارد که به آن‌ها می‌پردازیم.

  • قیمت مناسب
  • گسترده بودن کاربرد در صنایع مختلف
  • ساخت و شکل پذیری آسان
  • قابلیت جوش پذیری
  • استحکام کششی بالا
  • ضخامت بالا در کنار وزن کم

کاربردهای پروفیل صنعتی

پروفیل‌های صنعتی در سازه‌های بزرگ، پل‌ها، تابلوهای تبلیغاتی عظیم، صنایع نظامی، تجهیزات عظیم‌الجثه و… کاربرد دارد. ساختمان‌ها برای استحکام بیشتر نیاز به ستون‌های فلزی دارند که به استحکام آنها اضافه کند. کاربرد پروفیل صنعتی بلا استثنا در همه سازه‌های عظیم است و حتی برای ساخت ماشین آلات صنعتی نیز به سراغ پروفیل صنعتی می‌روند.

پروفیل صنعتی چگونه ساخته می‌شود؟

متخصصین و شرکت های تولید کننده پروفیل های صنعتی و ساختمانی، برای اینکه بتوانند پروفیلی با کیفیت و مطابق با استانداردهای جهانی بسازند، باید محصول را در طی چند مرحله و گام طراحی و تولید بکنند. این اتفاق به این دلیل میباشد که در صورت انجام دادم تمامی مراحل در یک بازه زمانی کوتاه و در یک مرحله، میزان خطا های محاسباتی و عملیاتی بسیار بالا میرود و این اتفاق میتواند از کیفیت پروفیل ها بکاهد.

برای ساخت پروفیل صنعتی، ابتدا باید مراحل زیر به ترتیب طی شود و مستلزم چند مرحله عملیاتی هستیم.

  1. ابتدا باید محاسبه عرض و طول ورق نسبت به ابعاد محصول سنجیده شود. با توجه به سایزهای متفاوت پروفیل صنعتی، همچنین با در نظر گرفتن ضخامت ورق سیاه ، باید پهنای پروفیل مشخص گردد. در حین محاسبه این مقدار، باید میزان پرتی( کناره جوش) در نظر گرفته شود.
  2. کالیبره کردن ورق را به حالتی در می‌آورد که بتوان از آن طریق دو سر ورق را به یکدیگر متصل کرد. کالیبره کردن باید چندین مرحله اتفاق بیفتد تا فاصله دو سر ورق تبدیل به درزی باریک شود و بتوان آن را جوش داد. پس از کالیبره‌شدن کامل،‌ درز پروفیل به صورت یک خط مستقیم مشخص می‌شود.
  3. عملیات جوشکاری بدون دخالت دست و به صورت اتوماتیک انجام می‌شود. درز پروفیل در این مرحله بسته می‌شود و با کمک روش‌های جوش القایی یا جوش کاری مقاومتی در این بخش به کار گرفته می‌شوند.
  4. پس از جوشکاری، نوبت عملیات خنک کاری است که با استفاده از مواد شیمیایی حلال در آب شکل می‌گیرد. مواد خنک کننده با فشار به سطح پروفیل صنعتی برخورد می‌کنند و پروفیل را به دمای معمولی خنک شده می‌رسانند.
  5. سپس پروفیل به مرحله سایزینگ فرستاده می‌شود و به ابعاد مورد نیاز بریده می‌شود. شکل دهی پایانی پروفیل در این قسمت به سرانجام می‌رسد.
  6. نهایتا، پروفیل آماده شده برای بسته بندی فرستاده می‌شود و با اتمام بسته بندی آماده ارسال خواهد بود.

در نهایت شما عزیزان میتوانید برای مطالعه دقیق تر و جامع تر در رابطه با تولید پروفیل، مقاله ” مراحل تولید پروفیل فولادی ” را مطالعه نمایید.

انواع پروفیل صعنتی

پروفیل‌ها به دو روش متفاوت برای ساخت تقسیم می‌شوند. مراحل ساخت آنها یکسان است، مواد مصرفی در این دو روش متفاوت هستند:

  • روش نورد گرم: شمش‌های فولادی پایه روش نورد گرم محسوب می‌شوند. در این روش پروفیل صنعتی با استفاده از شمش فولادی به ساخته خواهد شد که پروفیل‌هایی مانند لوله‌ای، ‌قوطی، تسمه، ورق، ناودانی و میل‌گرد در این دسته بندی قرار می‌گیرند.
  • روش نورد سرد: در روش نورد سرد دیگر شمش فولادی کاربرد ندارد و مستقیم به سراغ خم کردن ورقه‌های فولادی می‌رویم. پروفیل‌های ساخته شده از این روش در دسته قطعات فولادی سبک قرار می‌گیرند. در روش نورد سرد،‌ می‌توان ورق را از قالب عبور داد یا لوله‌های جوش خورده را در قالب قرار داد تا با استفاده از حرارت به شکل مورد نظر برسند.

شما عزیزان میتوانید برای مطالعه دقیق تر و جامع تر در رابطه با انواع ورق، مقاله های ” تفاوت های ورق نورد سرد و نورد گرم ” و مقاله ” بررسی جامع ورق آلیاژی ” را مطالعه نمایید

قیمت پروفیل صنعتی

قیمت قوطی صنعتی یا پروفیل صنعتی،‌ ثابت نیست و متغیرهای زیادی دارد. میزان ضخامت ورق پروفیل، سایز ورق پروفیل، ابعاد و کاربرد آن، همگی بر روی قیمت پروفیل صنعتی تأثیر گذارند. قیمت پروفیل به صورت متری حساب می‌شود و مبلغ کارخانه‌های با یکدیگر تفاوت دارد. نحوه ارسال و بسته بندی نیز روی قیمت پروفیل تاثیر خواهد گذاشت. همچنین با توجه به استفاده از ورق در ساخت پروفیل، باید به قیمت ورق سیاه در بازار نیز توجه داشت.

پروفیل های صنعتی یکی از محصولاتی میباشند که در صنایع مختلف مانند خودرو سازی، صنایع نظامی و … مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع پروفیل ها استفاده های تخصصی تر و فنی تری نسبت به نوع ساختمانی دارند. در صنعت خودرو سازی از پروفیل هایی با اشکال مربعی و مربع مستطیلی شکل استفاده می شود. در پروفیل های صنعتی، ملاک ها و خصوصیات مکانیکی از سطح مقطع پر اهمیت تری برخوردار است.

دانش فنی و مواد اولیه موجود در کارگاه ها و کارخانه های تولیدی پروفیل صنعتی، پر اهمیت ترین موضوع در زمینه ساخت پروفیل صنعتی میباشد، به سبب همیت اتفاق، هر کارگاهی قادر به تولید این نوع پروفیل نیست و کارگاه های کوچکی که بدون داشتن تجربه و دانش کافی وارد این صنعت میشوند، یا با خروجی محصولی بی کیفیت مواجه هستند و یا به زودی از ادامه دادن در این صنعت منصرف میشوند.

mobile-navخانهmobile-navدرباره ماmobile-navتماس با ماmobile-navواتس آپ