لوله گالوانیزه

لوله گالوانیزه برپایه لوله های فولادی ساخته میشود اما برای افزایش چندین برابری در مقابل خوردگی و زنگ زدگی، با روکشی روی اندود که با اصطلاح گالوانیزه کردن شناخته میشود، پوشش داده خواهد شد.

لوله گالوانیزه به دو روش ساخته میشود که روش اول نورد گرم و روش دوم نورد سرد میباشد. لوله های تولید شده با روش نورد سرد با نام لوله گالوانیزه سرد و لوله های نورد گرم، لوله گالوانیزه گرم نامیده میشوند. نحوه تولید، روی اندود کردن، جنس ورق و ضخامت آن همگی در قیمت لوله گالوانیزه تاثیر گذار میباشند.

امروزه لوله ‌های گالوانیزه در طیف گسترده ای در زندگی روزمره ما مورد استفاده قرار می‌گیرند. از این لوله ها برای اننتقال سیالات و انتقال مایعات عمومی کم فشار مانند آب، گاز، روغن و همچنین مواد شیمیایی سبک استفاده میشود. میادین نفتی و بخاری‌های نفتی و تراکم تجهیزات کک سازی شیمیایی، کولر، لوله مبدل، لوله پشتیبانی از تونل معدن و …. از جمله مواردی شیمیایی سبک است که از لوله های گالوانیزه در آن استفاده میشود. همچنین از این لوله های برای آبرسانی شهری، آبیاری گلخانه ها ، انتقال گاز و انقال مایعاتی مانند روغن زیتون در کارگاه ها استفاده میشود.

لوله های گالوانیزه انواع بسیار گوناگونی دارد و این لوله ها در مصارف مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند. در ادامه برای شما ویژگی و کارایی و همچنین انواع مختلف لوله های گالوانیزه را آورده ایم تا اگر شما هم قصد خرید این لوله های مقاوم را در ذهن دارید، بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید و از ویژگی های این محصول مطلع شوید.

لوله گالوانیزه
تاریخ : 1403/02/08
نام کالا
سایز
ضخامت
محل بارگیری
قیمت
واحد فروش
لوله گالوانیزه گلخانه
2
واحد اندازه گیری: میلی متر
کارخانه
48.000تومان
کیلوگرم
لوله گالوانیزه گلخانه
2.2
واحد اندازه گیری: میلی متر
کارخانه
47.000تومان
کیلوگرم
لوله گالوانیزه گلخانه
3
واحد اندازه گیری: میلی متر
کارخانه
46.000 تومان
کیلوگرم
لوله گالوانیزه تست آب
1.2
واحد اندازه گیری: اینچ
2
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
350.000 تومان
شاخه
لوله گالوانیزه تست آب
3.4
واحد اندازه گیری: اینچ
2.5
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
455,000 تومان
شاخه
لوله گالوانیزه تست آب
1
واحد اندازه گیری: اینچ
2.5
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
695.000 تومان
شاخه
لوله گالوانیزه تست آب
1/4 1
واحد اندازه گیری: اینچ
2.5
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
850.000 تومان
شاخه
لوله گالوانیزه تست آب
1/2 1
واحد اندازه گیری: اینچ
2.5
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
1.050.000 تومان
شاخه
لوله گالوانیزه تست آب
2
واحد اندازه گیری: اینچ
2.5
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
1.240.000 تومان
شاخه
لوله گالوانیزه تست آب
1/2 2
واحد اندازه گیری: اینچ
2.5
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
1.600.000 تومان
شاخه
لوله گالوانیزه تست آب
3
واحد اندازه گیری: اینچ
2.5
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
1.810.000 تومان
شاخه
لوله گالوانیزه تست آب
4
واحد اندازه گیری: اینچ
2.5
واحد اندازه گیری: میلی متر
انبار تهران
2.360.000 تومان
شاخه

کاربرد های لوله گالوانیزه

در گذشته از این لوله ها برای انتقال آب آشامیدنی و آب شهری استفاده میشد که در سال 1957 میلادی، ممنوعیت استفاده از لوله های گالوانیزه برای مصارف آب شهری به رسمیت شناخته شد. به صورت کلی لوله های فولادی به 2 روش گالوانیزه میشوند. گالوانیزه گرم (غوطه ور شدن در مواد مذاب) و گالوانیزه سرد (گالوانیزه کردن به روش الکترو گالوانیزه) که جزو مراحل فرآیند گالوانیزاسیون بوده و در ادامه درباره این روش های تولید فولاد گالوانیزه بیشتر صحبت خواهیم نمود.

از دیگر کاربردهای این محصول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • لوله‌کشی آشپزخانه و حمام
  • استفاده به عنوان لوله‌های داربستی
  • آبیاری زمین‌های کشاورزی و گلخانه‌ها
  • استفاده در صنایع سبک و تاسیسات فرعی و دریایی
  • ساخت سیستم‌های تهویه
  • حصارکشی و ساخت حفاظ
  • محافظت از کابل‌ها در تیرهای چراغ برق و دکل‌های مخابراتی

لوله گالوانیزه گلخانه

بررسی انواع لوله های گالوانیزه 

می‌توان انواع لوله گالوانیزه فولادی بر اساس معیارهای مختلفی در دسته‌های متعدد طبقه‌بندی کرد. در این بخش از مقاله انواع لوله گالوانیزه را بررسی می‌کنیم.

دسته بندی براساس روش ساخت

انواع لوله گالوانیزه براساس روش ساخت به دو نوع لوله‌های درزدار و لوله‌های بدون درز تقسیم می‌شوند. در روش اول این لوله‌ها با استفاده از ورق‌های گالوانیزه تولید می‌گردند. در روش دوم لوله‌ها از ورق فولادی ساخته شده و پس از ساخت به‌وسیله روکش فلزی گالوانیزه می‌شوند.

دسته بندی براساس روش گالوانیزه شدن

انواع لوله گالوانیزه براساس روش گالوانیزه شدن دو نوع لوله گالوانیزه گرم و لوله گتاوانیزه سرد را شامل می‌شوند. از مهم‌ترین تفاوت‌های بین لوله گالوانیزه سرد و گرم می‌توان به مواردی مانند ضخامت بیش‌تر روکش لوله‌های گالوانیزه گرم، کیفیت بیش‌تر لوله‌های گالوانیزه گرم و ساده‌تر بودن روکش کردن لوله‌های گالوانیزه گرم اشاره کرد. توجه داشته باشید که قیمت لوله گالوانیزه گرم در مقایسه با نوع دیگر این لوله بیش‌تر است. می‌توان علت این موضوع را مزیت‌های پرشمار لوله گالوانیزه گرم و عمر مفید طولانی‌تر آن نسبت به لوله گالوانیزه سرد در نظر گرفت.

دسته بندی براساس وزن

لوله‌های گالوانیزه براساس وزن در دو نوع لوله گالوانیزه سنگین و لوله گالوانیزه سبک دسته‌بندی می‌شوند. لوله گالوانیزه سبک یکی از انواع لوله گالوانیزه صنعتی است که جهت افزایش مقاومت آن با روکشی از جنس فلز پوشیده شده است. لوله گالوانیزه سنگین از متریالی مانند آهن سفید نورد و فولاد نرم ساخته شده و از دوام و مقاومت بسیار بالایی برخوردار است. قیمت لوله گالوانیزه سنگین در مقایسه با نوع سبک آن به مراتب بیش‌تر تخمین زده می‌شود.

ویژگی‌های لوله گالوانیزه

لوله‌های گالوانیزه از ویژگی‌هایی برخوردارند که این لوله‌ها را از لوله‌های عادی متمایز می‌کند. ازجمله این ویژگی‌ها باید از مواردی همچون مقاومت دربرابر زنگ‌زدگی، مقاومت دربرابر عوامل مخرب خارجی و جوش‌پذیری ساده اشاره کرد.

مقاوت در برابر زنگ‌زدگی

روکش مرغوب و مستحکم لوله گالوانیزه فولادی از زنگ‌زدگی و خوردگی این محصول جلوگیری می‌کند. به همین دلیل دوام و ماندگاری این نوع لوله در مقایسه با سایر انواع لوله بسیار بیش‌تر است.

مقاومت دربرابر عوامل مخرب خارجی

لایه زیرین لوله‌های گالوانیزه‌شده با عوامل مخرب خارجی در تماس نیست. برخورداری لوله‌های گالوانیزه از روکشی مقاوم، مانع از آسیب دیدن لوله بر اثر تماس با عوامل محرک محیطی شده است.

جوش‌پذیری ساده

جوشکاری لوله‌های گالوانیزه با جوشکاری لوله‌های فولادی تفاوت زیادی ندارد و درصورت برخورداری جوشکار از مهارت لازم جوشکاری لوله گالوانیزه با سهولت بسیار زیادی انجام می‌شود.

مزایای استفاده از لوله گالوانیزه

لوله های گالوانیزه به دلیل مزیت های فراوانی که دارند، امروزه به عنوان یکی از معروف ترین لوله های فلزی شناخته میشوند. این لوله اکثر مزیت های خود را به واسطه استفاده از روی به دست آورده است.

در ادامه برخی از مزیت های لوله گالوانیزه را برای شما فراهم کرده ایم.

  1. لوله های گالوانیزه را میتوان با سطح انرژی گرمایشی (گالوانیزه گرم) به خوبی تحت حفاظت قرار داد و از خراب شدگی و یا آسیب دیدن آن ها به راختی جلوگیری نمود.
  2. میزان ضخامت پوشش فولاد را میتوان به راحتی با اضافه کردن مقدار بیشتری از روی، افزایش داد. این اتفاق باعث میشود تا کل لوله گالوانیزه از خطر خوردگی و زنگ زدگی در امان بماند. در واقع به علت عمیق تر شدن پوشش روی، حفاظت بیشتری از لوله صورت میگیرد.
  3. تست های انجام شده بر روی این لوله ها نشان داده اند که این لوله های گالوانیزه شده در برابر ضربه های سنگین و سبک، مقاومت خوبی را از خود نشان داده و به راحتی ترک نمیخورند.
  4. سختی پوشش گالوانیزه از سختی فولاد بیشتر میباشد. بنابر این میتوان پیشاپیش متوجه شد که این لوله ها مقاومت بسیار بالیی در برابر سایش از خود نشان میدهند.
  5. گالوانیزه شدن گرم دارای یک ویژگی مهم است که گاها آسیب‌های مکانیکی قابل توجهی را متحمل می‌شود، بنابراین برای محافظت از فولاد در برابر فرسایش، قسمتی از لایه روی پوسته پوسته می‌شود و پایه آهنی در معرض دید قرار می‌گیرد. در زبان ساده تر این فرایند به این معنی میباشد که پوشش روی خود را برای محافظت از فلز لوله، قربانی میکند.

مزایای خرید لوله گالوانیزه

مهم‌ترین مزیت خرید لوله گالوانیزه فولادی و استفاده از این لوله‌ها مقاومت و استحکام بسیار بالای آن‌ها است. از دیگر مزایای خرید لوله گالوانیزه باید از این موارد نام برد:

  • مناسب بودن قیمت لوله‌های گالوانیزه در مقایسه با سایر لوله‌های مقاوم دربرابر زنگ‌زدگی
  • طول عمر مفید و دوام بسیار زیاد
  • مقاومت دربرابر حرارت، آتش، ارتعاشات، زنگ‌زدگی، پوسیدگی و فشار
  • عدم نفوذ اکسیژن درون لوله‌ها
  • ضریب انبساط طولی پایین
  • عدم نیاز به سرویس و نگهداری در فواصل کوتاه‌مدت
  • برخورداری از خاصیت خودترمیمی در هنگام آسیب‌دیدگی‌های جزئی
  • امکان بررسی ضخامت لوله به‌صورت چشمی و بدون نیاز به تجهیزات خاص
  • کوتاه بودن مدت‌زمان ساخت و مونتاژ
  • عدم تغییر قطر و ابعاد درصورت سرد و گرم شدن
  • کاربردهای فراوان در مصارف خانگی و صنعتی
  • ارزان بودن هزینه‌های مرتبط با سرویس و تعمیر در مقایسه با سایر انواع لوله‌های فولادی

روش های گالوانیزه کردن لوله فولادی

لوله های درز دار گالوانیزه با توجه به کاربرد ، روش ساخت ، ضخامت لایه و مقاومت ، دارای انواع و دسته بندی های گوناگونی میباشند. دو مورد از مهمترین نمونه های لوله گالوانیزه که براساس نحوه تولید آنها تفکیک شده اند ، لوله گالوانیزه سرد و گالوانیزه گرم میباشند.

گالوانیزه شده به روش گرم

لوله گالوانیزه گرم با غوطه ‌ور شدن لوله فولادی در حمام مذاب روی تولید می‌شود. آبکاری روی می‌تواند مقاومت به خوردگی لوله‌های فولادی را افزایش داده و عمر آنها را طولانی‌تر کند. گالوانیزه کردن فولاد در این روش به این صورت میباشد که در ابتدا عنصر روی را به نقطه جوش رسانده و فولاد آماده شده را در آن غلت میدهند. سپس آن را در محیطی رها کرده تا با کمک گیری از جریان هوای سرد و یا معمولی روی ها سرد شوند.

بعد از اتمام این مراحل شاهد قرار گرقتن پوششی از جنس روی بر روی بدنه فولاد میباشیم. این فولادها به کارگاه های تولیدی لوله رفته و در آن  جا از این فولاد ها برای تولید لوله گالوانیزه استفاده میکنند. لوله‌های گالوانیزه شده به روش گرم فولادی، در طیف گسترده ای در زندگی روزمره ما مورد استفاده قرار میگیرند. ساخت و سازها، ماشین آلات صنعتی، دستگاه های حمل زغال سنگ داغ، وسایل نقلیه راه آهن، صنعت خودرو، بزرگراه‌ها، پل‌ها، ظروف آهنی، امکانات ورزشی،سازه های گالخانه ای ، ماشین آلات کشاورزی، ماشین آلات نفتی، ماشین آلات معدن و سایر صنایع، از مواردی میباشند که در بخشی از این صنایع از لوله های گالوانیزه شده به روش گرم استفاده شده است.

از این روش برای تولید نمونه های دیگری در صنعت آهن استفاده میشود . از جمله این صنایع میتوان به پروفیل گالوانیزه نیز اشاره کرد که به همین روش آبکاری میشود .

گالوانیزه شده به روش سرد

در روش گالوانیزه کردن فولاد با روش الکترو گالوانیزه، گالوانیزه فولاد بسیار سریع تر گالوانیزه کردن با روش گرم میباشد. در این روش تنها مقدار خیلی کمی از روی بر سطح فولاد و آهن نشسته و مقاومت لوله را تا مقدار بالایی، پایین می‌آورد. درواقع در این روش به دلیل قدیمی بودن شیوه انجام گالوانیزه کردن و عدم وجود علم کافی در آن زمان، مردم به همین لوله ها بسنده میکردند.

مقاومت و استحکام لوله گالونیزه سرد در برابر خوردگی و ضربه و حتی سایش های کوتاه مدت، بسیار پایین تر از لوله های فولادی گالوانیزه شده گرم میباشد. کارگاه های تولیدی معتبر و شرکت های بزرگ تولید کننده لوله‌های گالوانیزه، برای اطمینان از کیفیت این لوله های فولادی، الکترو گالوانیزه (آبکاری سرد) استفاده نمی‌کنند. زیرا این لوله ها در مرحله گذراندن تست های مربوطه، عملکرد خوبی از خود نشان نداده و به زودی خراب میشوند.

تفاوت گالوانیزه سرد و گرم

در بالاتر روش ایجاد لوله های گالوانیزه سرد و لوله گالوانیزه گرم برا توضیح داده و مقداری از نقات قوت و ضعف آن هارا برای شما بازگو کردیم. اما تفاوت اصلی این 2 لوله گالوانیزه شده چیست؟ چرا امروزه با توجه به مقاومت پایین تر لوله های گالوانیزه شده سرد، باز هم لوله های گالوانیزه سرد تولید میشوند؟ در ادامه به برسی دقیق تری به ویژگی های این لوله میکنیم تا شما بتوانید به راحتی به جواب این سوالات راه پیدا کنید.

مقاومت

بر اساس تحقیقات، محاسبات و تست هایی که بر دو لوله‌ی گالوانیزه گرم و سرد شده است، این نتیجه به دست آمده است که لوله های گالوانیزه شده گرم حدود 9 برابر مقاومت بیشتری در مقابل لوله های گالوانیزه سرد از خود نشان داده اند.

روش ساخت

روش آبکاری گرم (مذاب) در لوله های گالوانیزه، در محیط هایی با درجه حرارت 480 درجه سلسیوس صورت میگیرد. این در حالیست که گالوانیزه کردن به روش الکترو گالوانیزه در محیط هایی با دمای محیط اتاق صورت میپذیرد.

ضخامت لایه ها

میزان پوشش روی لوله‌های فولادی گالوانیزه گرم و لوله‌های فولادی گالوانیزه سرد بسیار متفاوت از یک دیگر است. همانطور که در بالاتر نیز گفته شد، ضخامت روی در لوله ‌های فولادی  گرم بسیار ضخیم‌ تر از لوله فولادی گالوانیزه سرد میباشد. این تفاوت ضخامت به میزانی فاحش است که، ضخامت روی در لوله گرم حدود ۵۰ گرم و تا حداکثر ۶۰۰ گرم بر متر مربع می باشد، این در حالی است که در لوله گالوانیزه سرد این ضخامت ۱۵ گرم بر متر مربع و برای کار های اختصاصی تر نهایتا تا ۱۰۰ گرم بر متر مکعب می باشد.

البته لازم به ذکر است لوله های گالوانیزه شده به روش الکترو گالوانیزه با ضحامت روی حدود 100 گرم، از مقاومت بیشتری نسبت به لوله های گاوانیزه شده گرم با حدود ضخامت 100 گرم برخوردار است.

قیمت

در ساخت لوله فولادی گالوانیزه سرد کافیست تا یه طرف لوله با روی پوشش داده و گالوانیزه شود، این در حالیست که لوله فولادی گالوانیزه گرم، کاملاً گالوانیزه میشود. از همین رو میتوان به میزان استفاده روی و انرژی در هی کدام پی برد. بسیار واضح است، لوله های گالوانیزه شده سرد از قیمت بیسیار پایین تری نسبت به لوله گالوانیزه شده گرم برخوردار میباشند.

قیمت لوله گالوانیزه

قیمت لوله گالوانیزه با توجه به عوامل بسیار زیادی تعیین می‌شود که نوع لوله و کاربرد آن ازجمله این عوامل محسوب می‌شوند. برای مثال قیمت لوله آب گالوانیزه و قیمت لوله گالوانیزه گلخانه با یکدیگر متفاوت است. از عمده‌ترین عوامل موثر در تعیین قیمت لوله‌های گالوانیزه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آلیاژ استفاده‌شده در پروسه ساخت لوله
  • میزان مرغوبیت و استحکام مواد استفاده‌شده در پروسه ساخت لوله
  • روش ساخت لوله (از لحاظ گرم یا سرد بودزه)
  • ضخامت، قطر و ابعاد لوله گالوانیزه

آگاهی از قیمت روز لوله گالوانیزه می‌تواند تا حد زیادی از وارد آمدن خسارت مالی به خریداران جلوگیری کند. به همین دلیل توصیه می‌کنیم که پیش از اقدام به خرید این لوله‌ها برای مدتی نرخ رشد یا کاهش قیمت هر شاخه لوله گالوانیزه را بررسی کنید.

به صورت کلی، قیمت لوله گالوانیزه گلخانه بر اساس 3 فاکتور مهم و اصلی تعیین میشود. این سه مورد ، قیمت لوله خام ، قیمت روی و هزینه های تولید میباشند. تغییر و نوسان قیمت در هر یک از این فاکتورها ، به صورت مستقیم در قیمت لوله گالوانیزه تاثیر گذار خواهد بود.

قیمت لوله فولادی

یکی از مواد اصلی برای تولید لوله های گالوانیزه، ورق های سیاه یا ورق های روغنی میباشند. قابل درک است که هر مقدار قیمت این ماده اولیه اصلی بیشتر شود، شاهد برچسب قیمت بالاتری در لوله های گالوانیزه خواهیم بود. لازم به ذکر است که ورق های سیاه و روق های روغنی به صورت روزانه قیمت گذاری میشوند.

قیمت روی

گالوانیزه کردن لوله ها چه به روش الکترو گالوانیزه (آبکاری سرد) و چه به صورت گالوانیزه گرم، لازمه مقدار مشخصی روی یا همان زینک میباشد. با این حساب میتوان روی را دومین ماده اصلی برای تولید این لوله های گالوانیزه به حساب آورد که از قیمت نسبتا بالایی در بازار ایران و جهان برخوردار میباشد.

قیمت ورق

اصلی ترین عامل در قیمت لوله گالوانیزه ، قیمت ورق میباشد. ورق به عنوان اصلی ترین بخش در تولید و ماده اصلی پیش نیاز ، مهمترین تاثیر را دارد و به همین جهت ، هرگونه نوسان در قیمت ورق آهن، بازار لوله گالوانیزه را تحت تاثیر خود قرار میدهد.

هزینه های تولید

تولید لوله های گالوانیزه نیازمند کارگاهی بزرگ، برق ها قدرتمند، دستگاه های فشار قوی و تعداد زیادی نیروی کار میباشد. فرایند تولید لوله های گالوانیزه چه به روش سرد و چه به روش گرم، مستعد پرداخت انرژی بسیار بالایی میباشد. این انرژی ها و همچنین میزان دستمزد نیروی کار هزینه هایی را در پیش دارد. این هزینه ها به شکل مستقیم بر روی قیمت لوله گالوانیزه نیز تاثیر خواهد داشت.

لوله گالوانیزه سبک یا صنعتی

لوله گالوانیزه سبک یا صنعتی، یک لوله فولادی گالوانیزه شده است که از وزن بسیار پایینی برخوردار است و از آن معمولا در صنایع صنعتی استفاده میشود. این لوله ها به قصد افزاش مقاومت در لایه های داخلی و خارجی آن، هر دو روش گالوانیزه گرم و گالوانیزه سرد بر روی این لوله انجام میشود. لوله های گالوانیزه سبک را میتوان یکی از پر مصرف ترین لوله های گالوانیزه در صنایع نام برد. این اتفاق به دلیل قیمت نسبتا پایین و ارزانتر از دیگر انواع لوله های گالوانیزه است.

یکی دیگر از دلایلی که این نوع لوله های گالوانیزه را بسیار تحت محبوبیت قرار داده و بر روی فروش بسیار آن تاثیر گذاشته است، تنوع در ضخامت این لوله ها و در دسترس بودن انواع مختلف آن است. تولید لوله های سبک یا همان صنعتی به صورت تولید لوله های فولادی از ورق درزدار (جوش مستقیم در بین فاصله های درز لوله) میباشد که پس از مرحله تولید این لوله ها، وارد مرحله تمیز کاری و گالوانیزه کردن به روش گرم میشوند. این لوله ها ضخامتی با حداقل میزان 70 الی 90 میکرون روی به صورت بسته بندی شده در بازار به فروش میرسند.

لوله گالوانیزه سنگین

لوله های گالوانیزه سنگین در واقع به لوله های فولادی‌ای گفته میشود که ضخامت لایه روی (زینک و روی -zn ) آن ها بیشتر از حد معمول میباشد. این لوله های سنگین فقط با روش آبکاری گرم تولید میشوند و از استحام فوق العاده بالایی برخوردار میباشند. از این لوله های گالوانیزه سنگین در مصارف آبرسانی های پر فشار و طولانی مدت، سازه های فلزی سنگین و همچنین پل های هوایی عابر پیاده و غیره … استفاده میشود. همچنین در برخی پروژه ها میتوان با توجه به شرابط پروژه از لوله مانیسمان نیز استفاده کرد.

ضخامت لوله های گالوانیزه سنگین بالاتر از 3 میلی متر بوده و از مقداری زیادی روی در آن ها استفاده شده است. این لوله های از نظر میزان سایز و وزن، به دو دسته لوله های گالوانیزه سنگین و نیمه سنگین تقسیم میشوند. واحد بسته بندی این لوله های گالوانیزه سنگین بر اساس بندیل بوده و این لوله ها بر اساس وزن هر یک بسته بندیل قیمت گذاری و به فروش گذاشته میشوند.

لوله گالوانیزه تست آب

لوله گالوانیزه تست آب یکی از چندیل مدل متنوع لوله های گالوانیزه میباشد که جنس ورقه‌ی لوله آن از نورد گرم و به صورت درزدار با درز جوش مستقیم تولید و ساخته میشود. کاربرد اصلی لوله های گالوانیزه آب همانطور که از نام آن پیداست، آبرسانی در محیط های بزرگ و کوچه به صورت توکار و یا روکار میباشد.

اما آبرسانی تنها مورد استفاده از این لوله ها نبوده و از این لوله های گالوانیزه آبی جهت استفاده به عنوان پایه های حصار کشی هم مورد استفاده قرار میگیرند. لوله های گالوانیزه آب، تنها به صورت آبکاری گرم تولید میشوند. به همین علت میتوان به قیمت نسبتا بالاتر این لوله ها اشاره ای مستقیم نمود. از لوله های گالوانیزه آب برای انتقال مایعات ثیقلی مانند روغن نیز استفاده میکنند.

لوله درزدار گالوانیزه برق

لوله ‌های گالوانیزه برق در متراژها، سایز ها و ضخامت ‌های مختلف تولید و به بازار عرضه میشوند. این لوله های گالوانیزه برق از کیفیت و سازگاری بالایی برخوردار است و به بهترین نحو پوشش دهی و روکش روی (ZN) بر روی فلز فولاد آن ها انجام شده است. این لوله‌ ها  در صنایع و مصارف گسترده ومتنوعی مورد استفاده قرار میگیرند؛ سازه‌های فلزی، دکل‌های مخابراتی، بدنه های پتروشیمی صنعت گاز، نفت و پتروشیمی، کابل‌های برق، صنایع کشاورزی و آبرسانی، تصفیه خانه‌ ها و نیروگاه‌های برق و آب نمونه ای از صنایعی میباشند که در آن ها در لوله های گالوانیزه برق استفاده شده است.

mobile-navخانهmobile-navدرباره ماmobile-navتماس با ماmobile-navواتس آپ