لوله کالوپ

لوله کالوپ یکی از محصولات پرفروش و کاربردی یک کارخانه و برند ایرانی است. لوله کالوپ توسط یک شرکت که محصولاتی با کیفیت را تولید می‌کند و همچنین در این زمینه دارای سابقه بسیار خوبی است، یعنی شرکت کالوپ تولید می‌شود.

شرکت کارخانجات کالوپ که در ساوه می‌باشد، یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های تولید کننده لوله‌های فولادی است که در کشور با افزایش سطح کیفی محصولات تولیدی خود شناخته شده و اتفاقا بسیار هم مطرح است.لوله کالوپ تنها یکی از تولیدات کارخانه‌های این شرکت موفق می‌باشد که با کیفیت خیلی خوب و نیز با به کارگیری به روزترین فناوری‌های روز دنیا به مرحله ساخت و تولید رسیده است.

در سابق به دلیل کاربرد کمی که لوله کالوپ در صنایع و تجهیزات داخلی وجود داشت، این لوله‌ها به خارج از کشور صادر می‌شدند. اما امروزه با پیشرفت و گسترش صنایع، استفاده از لوله‌های کالوپ در زمینه های مختلف افزایش پیدا کرده است.از طرف دیگر کارخانه ها و شرکت‌های تولیدکننده این نوع لوله، بخش اعظمی از توجه خود را روی بازار داخلی معطوف کرده‌اند تا بتوانند محصولات خوبی را به تعداد مورد نیاز برای مشتریان متقاضی خود تولید کرده و عرضه کنند.

لوله کالوپ
تاریخ : 1403/02/11
نام کالا
سایز
ضخامت
محل بارگیری
قیمت
واحد فروش
لوله درز مستقیم کالوپ
5
اینچ
5
میلی متر
کارخانه
تماس بگیرید
کیلوگرم
لوله درز مستقیم کالوپ
6
اینچ
6
میلی متر
کارخانه
35.600 تومان
کیلوگرم
لوله درز مستقیم کالوپ
8
اینچ
6
میلی متر
کارخانه
35.600 تومان
کیلوگرم
لوله درز مستقیم کالوپ
10
اینچ
6
میلی متر
کارخانه
35.600 تومان
کیلوگرم
لوله درز مستقیم کالوپ
10
اینچ
8
میلی متر
کارخانه
35.600 تومان
کیلوگرم
لوله درز مستقیم کالوپ
12
اینچ
6
میلی متر
کارخانه
35.600 تومان
کیلوگرم
لوله درز مستقیم کالوپ
12
اینچ
8
میلی متر
کارخانه
35.600 تومان
کیلوگرم
لوله درز مستقیم کالوپ
14
اینچ
6
میلی متر
کارخانه
35.600 تومان
کیلوگرم
لوله درز مستقیم کالوپ
14
اینچ
8
میلی متر
کارخانه
35.600 تومان
کیلوگرم
لوله درز مستقیم کالوپ
16 تا 120
اینچ
6 تا 20
میلی متر
کارخانه
35.600 تومان
کیلوگرم

کاربرهای لوله کالوپ

به طور کلی می‌توان گفت که لوله‌ کالوپ برای کمک به سیستم آبرسانی کشور تولید می‌شود و در تجهیزات مربوط به این سیستم مورد استفاده قرار می‌گیرد.علاوه بر این، لوله های کالوپ در صنایع مربوط به نفت، گاز و پتروشیمی نیز کاربرد دارند و در انواع لوله‌ کشی‌ گاز و پتروشیمی به کار گرفته می‌شوند.

همچنین از این لوله‌ها با جنس خاص به عنوان لوله‌های جدار چاهی استفاده می‌کنند. با قرار دادن لوله های گفته شده بعد از حفر چاه، مانع از ریزش دیواره‌های چاه می‌شوند. همچنین از آلوده شدن آب چاه هم در شرایط گوناگون جلوگیری می‌شود. لوله‌های اسپیرال هم که در ادامه به توضیح آنها خواهیم پرداخت، به طور خاص در سیستم‌های گرمایشی، حذف‌کننده دود و سموم از محیط‌های صنعتی، سوله‌های جوشکاری، اتاق تمیز برای انبار دارو در صنایع پزشکی کاربرد دارند.

لوله کالوپ اصفهان

نحوه تولید لوله کالوپ

محصولات تولید شده کالوپ با استفاده از فرآیند درز جوش و در ابعاد و ضخامت‌های متفاوت و متنوعی تولید می‌شوند. همانطور که احتمالا مطلع هستید، لوله درزدار یا درزجوش در انواع لوله درزمستقیم و لوله اسپیرال با استفاده از ورق‌های فولادی سیاه تولید می‌شوند. بعد از اینکه ورق وارد دستگاه مخصوص شد، ورق در ابعاد مد نظر بریده شده و پس از آن از زیر غلتک‌ عبور می‌کند. این غلتک‌های مخصوص باعث می‌شوند که در لبه‌های ورق انحنا ایجاد شود.

همچنین اتصال درزهای باقی‌مانده به کمک جوشکاری با فرکانس بالا و به شکل مستقیم صورت انجام می‌شود. یعنی لبه‌های ورق با جوشکاری مقاومتی داغ شده و بعد با اعمال فشار به یکدیگر متصل می‌شوند.

مشخصات و ویژگی های لوله کالوپ

لوله کالوپ با توجه به نیاز مشتری و همچنین محلی که قرار است در آن مورد استفاده قرار بگیرد با ویژگی‌های مختلف تولید می‌شود. شرکت‌ها و کارخانجات تولیدکننده، لوله‌های کالوپ را در اندازه‌های مختلف تولید و عرضه می‌کنند. در نتیجه شما به عنوان متقاضی استفاده از این محصولات باید با بررسی دقیق محلی که برای آن به لوله نیاز دارید و همچنین کاربردی که از محصول مورد انتظارتان است، اندازه مناسبی از لوله‌های کالوپ را خریداری کنید.

تنوع لوله‌های کالوپ در واقع در قطر و ضخامت این محصولات می‌باشد. به طور معمول لوله‌های کالوپ را با قطر ۶ الی 120 اینچ و نیز ضخامت ۴ الی 15 میلی‌متر تولید می‌کنند. این محدوده‌ها با توجه به کاربرد محصولات و استفاده آنها در تجهیزات مختلف تعیین شده است.

انواع لوله های کالوپ

شرکت‌ها و کارخانجات تولیدکننده لوله کالوپ، محصولات خود را عموما در سه گروه کلی عرضه می‌کنند:

همچنین از سری محصولات لوله کالوپ می‌توان به لوله‌های درزدار در سایزهای متنوع و مختلف نیز اشاره کرد. در ادامه ویژگی‌های انواع لوله‌های کالوپ را به طور کالم برایتان بررسی می‌کنیم.

  1. لوله اسپیرال کالوپ

    لوله کالوپ اسپیرال، با اتصال ورق‌ها با درز جوش مارپیچ تولید می‌شود. روش ساخت لوله اسپیرال به این صورت است که ورق به شکل مارپیچ به دور استوانه‌ای می‌پیچد و درزهای موجود در بین ورق‌ها جوش می‌خورند.
    برای ساخت این نوع لوله‌ها از ورق های فولادی استفاده می‌شود که طول آنها در محدوده 6 تا 12 اینچ و قطر آنها بین ۱۴ تا 120 اینچ می‌باشد. همچنین ضخامتشان چیزی در حدود 6 تا 16 میلی‌متر است.

  2. مقاطع سازه‌های فولادی

    مقاطع سازه‌های فولادی که به آنها HSS نیز می‌گویند، در کارخانه‌ها به روش نورد سرد و در سایزهای متنوع ساخته تولید می‌شود. این مقاطع با استانداردهای ASTM A500 و EN 10219-1 و با گریدهای ST60 تا ST37، در ابعاد ۱۴۰ * ۱۴۰ تا ۳۰۰ * ۳۰۰ و ۱۰۰ *۱۸۰ تا ۲۵۰*۳۵۰ عرضه می‌شوند. ضخامت این گروه از لوله ها در محدوده ۴ تا ۱۲ میلی‌متر است.

  3. لوله‌های فولادی ERW

    لوله‌های فولادی ERW، لوله‌هایی آهنی می‌باشند که با استفاده از ورق‌های فلزی در دستگاه خم و جوشکاری تولید می‌شوند. این دسته از محصولات هم بسته به محل کاربردشان در سایزها و وزن‌های مختلف ساخته می‌شوند.

  4. لوله درزدار کالوپ

    لوله‌های درزدار به لوله‌هایی گفته می‌شود که حاصل جوش دادن ورق‌های فولادی با جوش مستقیم در فرکانس بالا هستند. ورق‌های فولادی می‌توانند سایز و جنس متنوعی داشته باشند.

مزایا و معایب استفاده از لوله کالوپ

مصرف لوله های  کالوپ در واقع سرشار از مزایاست. مزایای زیاد محصولات لوله کالوپ باعث شده که میزان تقاضای این نوع محصولات و استفاده آنها در تجهیزات مختلف هم بیشتر و بیشتر شوند.برای مثال از جمله مزایای لوله اسپیرال کالوپ حمل و نقل و همچنین نصب آسان آن در مدت زمان کوتاه، نشت بسیار کم هوا و در نتیجه افزایش راندمان کلی، اشغال فضای کمتر و نیز کم شدن وزن می‌باشد. لوله‌های فولادی نیز انعطاف‌پذیری و مقاومت خوب و بالایی دارند. همچنین روش نصب و برش آنها آسان است. مقاطع سازه‌های فولادی با وزن و همچنین سطح کم نیز مورد توجه هستند. شکل بسته و گوشه‌های تیز در ساختار آنها موجب حفاظت در برابر خوردگی می‌شوند.
اما در رابطه با لوله‌های درزدار باید دقت کنید که این نوع لوله ها مقاومت محدودی در برابر فشار و دمای بالا دارند و احتمال شکستگی لوله از قسمت جوش آن وجود دارد.

کارخانه‌های تولید کننده لوله کالوپ

شرکت کالوپ که در سال ۱۳۶۱ تاسیس شده است، در حال حاضر یکی از مهم‌ترین و در عین حال بزرگ‌ترین تولیدکنندگان لوله کالوپ است. اصلی‌ترین هدف این شرکت از تولید محصولاتش، کمک به سیستم آبرسانی کشور می‌باشد. علاوه بر این، با تولید محصولات و کالاهای استاندارد توانسته در صنایعی از جمله نفت و گاز هم وارد شود و به این ترتیب با تولید و ساخت محصولات متنوع با توجه به تقاضای بالای بازار، خط تولیدهای مختلفی را احداث کرد.

کارخانه اصفهان و کارخانه ساوه هم دو کارخانه دیگر هستند که زیر مجموعه شرکت کالوپ می‌باشند. از طرف دیگر هم شرکت صنعتی ایران اسپیرال، کارخانه لوله‌سازی خلیج فارس، شرکت نورد و لوله صفا طوس، شرکت فولاد صنعت صانعی و شرکت تولید لوله و پوشش سلفچگان از جمله شرکت‌های فعال در زمینه تولید لوله اسپیرال هستند.

لوله جداره چاه کالوپ

قیمت لوله کالوپ

قیمت محصولات لوله کالوپ به عوامل مختلفی که می‌توان آنها را در ساختار محصول مورد نظر دید، بستگی دارد. برای مثال، قیمت لوله کالوپ می‌تواند با توجه به ابعاد محصولات، قیمت متفاوتی داشته باشد. ابعاد بزرگ و نیز ضخامت بالای محصولات، همچنین استفاده از مواد بیشتر در ساخت آنها هم باعث می‌شوند که قیمت محصول نهایی افزایش پیدا کند. از طرف دیگر نوع مواد خام به کار رفته در ساخت لوله کالوپ و سایر تجهیزات مورد نیاز در قیمت محصولات موثر خواهند بود.

در نهایت، میزان عرضه و تقاضا در بازار و سایر نوسانات آن نیز موجب تفاوت قیمت لوله کالوپ می‌شوند.

فاکتورهای تاثیرگذار در قیمت لوله کالوپ

  • سایز لوله
    سایز لوله‌ کالوپ می‌تواند مهم‌ترین دلیل تفاوت قیمت این لوله‌ها باشد. بسیاری از متخصصان بازار، خرید و فروش لوله‌های کالوپ را طبق سایز و اندازه آنها انجام می‌دهند. اما به مشخص است که تعیین قیمت لوله نیازمند تعیین کیفیت هم می‌باشد.
  • کیفیت لوله
    این خصوصیت به مواد اولیه به کار رفته در پروسه تولید لوله بستگی دارد. شرکت کالوپ همواره برای فروش بیشتر محصولاتش از کیفیت بالا و مرغوب این محصولات استفاده کرده است. در واقع این موضوع همان دلیلی است که باعث افزایش عملکرد و فروش این کارخانه تا به امروز شده است.
  • قیمت نفت، برق و به طور کلی سوخت‌های مصرفی
    کلیه دستگاه ها و تجهیزاتی که یک کارخانه دارد با استفاده از انرژی شروع به کار خواهند کرد، در نتجه نبود انرژی باعث توقف تولید می‌شود. از جهت دیگر تامین انرژی با هزینه همراه است که همین موضوع بر قیمت محصولات نیز تاثیرگذار است.
  • قیمت مواد خام مصرف شده
    تامین مواد اولیه که برای ساخت لوله کالوپ مورد استفاده قرار می‌گیرد به دو صورت انجام می‌شود، یکی در خطوط تولیدی در همان کارخانه، و دیگری به صورتی که از تولیدی‌ها و کارخانجات دیگر خریداری ‌شود.
    مورد دوم می‌تواند با خرید از کارخانه های خارج از کشور انجام شود که با این کار واردات کالا انجام شده و قیمت دلار بر قیمت نهایی تاثیر خواهد داشت.
  • عرضه و تقاضای به وجود آمده در بازار
    برند کالوپ دارای محبوبیت زیادی در بین مصرف کنندگان است. در شرایطی که این شرکت نتواند به میزان تقاضای لوله کالوپ که در بازار هست، جوابگو باشد بدون شک قیمت آن زیاد خواهد شد.

سخن آخر
در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با به طور کامل با لوله کالوپ آشنا کنیم و اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

mobile-navخانهmobile-navدرباره ماmobile-navتماس با ماmobile-navواتس آپ