اتصالات

اتصالات_فلنج

اتصالات لوله کشی جزء مهم ترین بخش در لوله کشی ساختمان است که موجب می ‌شود تا با استفاده از اتصالات، هرگونه عملی مانند تغییر جهت لوله کشی یا انشعاب آنها به راحتی صورت بگیرد. در حال حاضر متناسب با نوع لوله های موجود در بازار، اتصالات مناسب با جنس و ابعاد و اندازه آنها هم تولید می شود، تا در هر شرایطی بتوان از این محصولات کاربردی استفاده کرد.

با توجه به مهم بودن لوله کشی در هر مکانی و همچنین بروز شرایط خاص در هر پروژه، به مرور زمان شاهد تولید نمونه های مختلفی از اتصالات بوده ایم که هرکدام برای شرایط خاصی مورد استفاده میگیرند. برخی نمونه ها از نظر ساختار و جنس ماده تولید شده متفاوت هستند مانند نمونه های اتصالات پلی اتیلن، 5 لایه و پلی پروبلین. اما برخی دیگر از لحاظ شکل ظاهری متفاوت میباشند.

از جمله اتصالاتی که از لحاظ کاربرد و شکل ظاهری متفاوت میباشند میتوان به انواع اتصالات سه راه و چهار راه، کوپلینگ یا بوشن ها، فلنج، مهره و ماسوره، مغزی و… اشاره کرد. در ادامه به بررسی تمامی اتصالات موجود در بازار پرداخته و اطلاعات جمعی را برای راهنمایی در خرید انواع اتصالات برای شما عزیزان جمع آوری و ارائه کرده ایم.

جنس اتصالات لوله کشی

لوله کشی به عنوان مهمترین و اصلی ترین بخش هر ساختمان است که باید با کمک نیروهای متخصص و حرفه ‌ای و استفاده از اتصالات و لوله های با کیفیت انجام شود، تا در طولانی مدت بدون نشت یا ترکیدگی از آن استفاده گردد. اتصالات لوله کشی انواع مختلفی دارد که هر کدام از آنها باید با توجه به ویژگی های منحصر به فرد در شرایط مناسب مورد استفاده قرار بگیرند، تا بدون نگرانی از خراب شدن آنها و نیاز به تعمیرات زود هنگام بتوان از این اتصالات استفاده کرد.

به طور کلی معیار زیادی برای تقسیم بندی انواع اتصالات لوله کشی وجود دارد که یکی از ساده ترین معیارها جنس اتصالات است. انتخاب جنس اتصالات هماهنگ با نوع لوله ها جزء نکات بسیار مهم است، چرا که از بروز خوردگی و شکستگی و ایجاد خسارت های زیاد جلوگیری می کند. در واقع اتصالات به عنوان حساس ترین بخش در لوله کشی به شمار می روند که باید از متریال های مرغوب و با کیفیت انتخاب شوند. البته باید به نوع لوله نیز توجه داشت و باید با توجه به اینکه لوله درز مستقیم است یا لوله بدون درز مانیسمان یا هر مدل لوله دیگر از اتصالات مطابق با لوله استفاده کنید.

در حال حاضر اتصالات لوله کشی با متریال های مختلف تولید می شوند که به طور کلی می‌ توان آنها را به دو دسته بندی تقسیم می کنند:

  1. اتصالات لوله کشی فلزی
  2. اتصالات لوله کشی پلاستیکی
    هر کدام از این اتصالات در چندین جنس مختلف تولید می شوند، تا انتخاب و استفاده از آنها در ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری، کارخانجات و سایر موارد دیگر به درستی صورت بگیرد. در ادامه به طور دقیق و کامل به پرکاربردترین جنس اتصالات لوله کشی می پردازیم:

اتصالات پلی اتیلن

اتصالات پلی اتیلن بدون شک از پرکاربردترین محصولاتی است که در حوزه های آبرسانی مورد استفاده قرار می گیرند. اتصالات پرکاربرد با این متریال در سایزهای مختلفی برای همه مصارف طراحی شده اند و لوله کشی و تغییر مسیر لوله ها با استفاده از این نوع اتصالات به سادگی صورت می گیرد.

مهمترین مزیت هایی که لوله های پلی اتیلن دارند می‌ توان به موارد مهمی مانند نصب آسان و سریع لوله و اتصالات آن، مقاومت بالا در برابر شکستگی و ترک خوردن، مقاومت در برابر زنگ زدن و قابل استفاده در برابر آب های شور و موارد دیگر اشاره کرد و البته مهمترین دلیل توجه به این لوله ها مقاومت در برابر ترکیبات شیمیایی است که با قرارگیری در زمین های کشاورزی دچار پوسیدگی نمی شود. باید توجه داشت از این اتصالات فقط در لوله های پلاستیکی و پلی اتیلنی استفاده میشود و این اتصالات قابل استفاده با لوله فلزی گالوانیزه نمیباشند.

اتصالات پلی پروپیلن

اتصالات پلی پروپیلن جزء سبک ترین و مقاوم ترین لوله های پلیمری است که در دو رنگ سفید و سبز تولید می شود. از مهمترین مزیت های این نوع لوله ها و اتصالات آنها خاصیت انعطاف پذیری در دماهای خاص است. همچنین این لوله در برابر مواد شیمیایی، محلول های آبی، نمک ها و بسیاری از حلال های دیگر مقاومت بالایی دارد. در بازارهای عرضه و فروش این نوع لوله و اتصالات آنها را با نام لوله PP می شناسند. این نوع از لوله ها را در سایزهای مختلف تولید می کنند و نحوه اتصال آنها به وسیله یک اتوی برقی است که خیلی سریع و آسان عملیات اتصال را انجام می دهد.

اتصالات 5 لایه

اتصالات پنج لایه جزء بروز ترین محصولات موجود در صنعت لوله کشی است که عملیات اجرای آنها به آسانی و بدون شکستن و خم شدن لوله ها صورت می گیرد. لوله های پنج لایه را معمولاً با کنار هم گذاشتن دو لایه پلی اتیلن، دو لایه چسب و یک لایه میانی آلومینیوم تولید می کنند. ترکیب شیمیایی پلی اتیلن و یک لایه فلز موجب شده تا قابلیت های این لوله ها افزایش پیدا کند و در برابر دمای بالا و فشار بیش از حد بتوان از این لوله استفاده کرد.

بیشترین کاربرد لوله های پنج لایه در سیستم های لوله کشی آب آشامیدنی، سیستم های گرمایشی مانند گرمایش از کف و لوله کشی رادیاتور و فن کویل است. به همین سبب این لوله در تنوع بالایی از ابعاد تولید می شود. با بررسی دقیق این لوله ها پی به محبوبیت بالای این محصول در ساختمان های مختلف می بریم که از مهمترین ویژگی های آن می توان به انعطاف پذیری لوله، استفاده کمتر از اتصالات، قابلیت استفاده در فشار بالا، زیبایی در نصب روکار و قابلیت اتصال این لوله با لوله های جنس دیگر اشاره کرد.

اتصالات پوش فیت

اتصالات پوش فیت از یک پلیمر به نام پلی پروپیلن تولید می شود که در انتهای لوله ها سوکت و واشر آب بندی برای اتصال به قطعات دیگر قرار گرفته است. به دلیل نحوه اتصال سوکتی در این لوله ها، به آنها پوش فیت (Push Fit) می گویند. لوله های پوش فیت در دو دسته بندی کلی تولید می شوند:

  1. لوله پوش فیت بی صدا
    لوله پوش فیت بی صدا به گونه ای تولید می شود که به عنوان عایق عمل کرده و صدای عبور سیال را به محیط اطراف انتقال نمی دهد. برای تولید این لوله یک نوع پودر به پلیمر اضافه می کنند که ساختار پلیمر را تقویت می کند و همین ویژگی موجب شده تا این لوله به راحتی در فضاهای مسکونی کاربرد داشته باشد.
  2. لوله پوش فیت معمولی
    لوله پوش فیت معمولی تمامی ویژگی های لوله های پوش فیت بی صدا را دارد و فقط عایق صدا نیست، به همین سبب در ساختمان های مسکونی کاربرد ندارد.

اتصالات فلزی

اتصالات فلزی به دلیل داشتن استحکام و دوام بالا سال‌ های طولانی است که مورد استفاده قرار می گیرند. معمولاً فولاد در برابر حرارت مقاومت بالایی داشته و به همین جهت این نوع اتصالات در کاربری های صنعتی و خانگی از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. از مهمترین صنایعی که این اتصالات را به کار می برند، می توان به صنعت نفت و گاز، انتقال آب و سیستم های اطفاء حریق اشاره کرد.

در روند ساخت اتصالات فلزی برای جلوگیری از زنگ زدن آنها لازم است که از متریال های دیگر در ترکیبات فلز استفاده شود، تا ضمن افزایش دوام آن در برابر زنگ زدن مقاومت بالایی پیدا کنند. متناسب با ترکیبات مختلفی که به فلز آهن اضافه می شود، انواع اتصالات فلزی تولید می ‌گردند که مهمترین آنها شامل اتصالات گالوانیزه، اتصالات کربن استیل، اتصالات استنلس استیل، اتصالات قالب ریزی شده و موارد مختلف دیگر می شود.

انواع اتصالات پرکاربرد

در صورتی که به کارهای فنی علاقه داشته باشید، قطعاً انواع مختلف لوله ها و اتصالات آنها را از از نزدیک دیده اید. یکی از دسته بندی های مهم لوله و اتصالات آنها، از لحاظ نحوه وصل کردن به یکدیگر است. برای اینکه یک سیستم لوله کشی به درستی انجام شود، نیاز است که از انواع لوله فلزی، شیرالات، اتصالات و تجهیزات مختلف دیگر استفاده شود که نحوه انتخاب متریال های مختلف برای این هر کاربردی با توجه به نوع سیال عبوری و فشار آن صورت می گیرد.

معمولاً محل اتصال لوله ها به یکدیگر به عنوان حساس ترین نقاط به شمار می روند و احتمال نشتی و خرابی در این قسمت ها بیشتر است. به همین جهت باید شیوه اتصال آنها به یکدیگر به صورت استاندارد باشد، تا کمترین احتمال آسیب دیدگی در این قسمت ها به وجود آید.

متناسب با جنس لوله ها و نوع کاربری شیوه اتصال آنها به یکدیگر هم تغییر پیدا می کند که در ادامه به برخی از مهمترین شیوه های اتصال لوله ها به یکدیگر اشاره می کنیم:

اتصالات رزوه ای یا دنده ای

اتصالات رزوه ای (Threaded Fittings) یا دنده ای معمولاً در ابعاد کوچک و در مسیرهای کم اهمیت صورت می گیرد. در این روش لوله ها به حالت نر و مادگی، دو لوله یا یک لوله و یک اتصال دیگربه هم متصل می شوند. در هنگام انتخاب لوله و اتصالات رزوه ای باید به نحوه رزوه شدن لوله ها توجه بیشتری کنید، تا در هنگام اتصال دچار مشکل نگردید.

از اتصالات رزوه ای معمولاً در لوله کشی های آهنی یا فولادی استفاده می کنند؛ اما برای لوله های برنجی، لوله های پلی اتیلن و لوله های پی وی سی هم متناسب با نوع متریالی که قرار است از آنها عبور کند، اتصالات رزوه ای را عرضه می کنند. معمولاً جنس اتصالات رزوه ای فولادی به سه دسته بندی چدنی، آهن چکش خوار و فولاد ریخته گری تقسیم می شود.

در صورتی که برای پیچیدن لوله و اتصالات به یکدیگر از خمیر لوله کشی استفاده شود امکان پیوند خوردن و اتصال این سطوح به یکدیگر به آسانی و روانی وجود داشته و این اتصال کاملا آب بندی می شود.

اتصالات قفل شونده

اتصالات قفل شونده یا اتصالات فیکس شونده در برخی از طراحی لوله های پلی اتیلن و لوله های مشابه با این محصولات انجام می شود. معمولاً اتصالات قفل شونده با وجود یک اورینگ یا واشر بین دو قطعه و گاهی مواقع با وجود یک رینگ پلاستیکی آب بندی می گردد. از مهم ترین نمونه های اتصالات قفل شونده می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

اتصالات دنده ای پلی اتیلنی

اتصالات دنده ای پلی اتیلنی به صورت نر و مادگی در یکدیگر قرار گرفته و نیازی به هیچ نوع جوش و یا استفاده از مواد دیگر نیست. این اتصالات به صورت تزریق تولید می شوند و به دلیل استفاده از مواد مرغوب و درجه یک، پس از اتصال با یکدیگر کاملا آب بندی می شوند.

اتصالات پوش فیت

برای متصل کردن لوله و اتصالات پوش فیت نیازی به گرم کردن یا چسب مخصوص نیست، کافیست که این دو لوله را در روبروی یکدیگر قرار داده و با فشار داخل همدیگر نمایید. چرا که نحوه طراحی این لوله ها به گونه ای است که به خوبی در یکدیگر چفت شده و به طور کامل آب بندی می شوند.

اتصالات جوشی

اتصالات جوشی از متداولترین اتصالاتی است که در لوله کشی ها مورد استفاده قرار می گیرند، این اتصالات به نوعی طراحی می شوند که با استفاده از جوشکاری برای همیشه به لوله متصل شده و به هیچ عنوان در محل این اتصالات نشتی به وجود نمی آید. پیوستگی که بین اتصالات و لوله ایجاد شده، سبب افزایش مقاومت کششی لوله ها شده و در صورت وجود لرزش ارتباط آنها از بین نمی رود. از این نوع اتصال می توان در روند تغییر جهت لوله، تغییر سایز لوله، انشعاب گیری و مسدود کردن مسیر لوله استفاده کرد و هیچ محدودیتی برای انجام در مسیرهای کوتاه و بلند ندارد.

به طور کلی استفاده کردن از اتصالات جوشی مزیت های زیادی به دنبال دارد که از مهمترین آنها می توان به استفاده از فضای کم، جلوگیری از افت فشار سیال، مقاومت در برابر خوردگی شیمیایی و هزینه کمتر در پروسه لوله کشی اشاره کرد. فرایند اتصال جوشی به دو شکل کلی صورت می گیرد:

  • اتصالات ساکت ولد (Socket Weld Fittings)
    اتصالات ساکت ولد به اتصالاتی اشاره می کند که یک قسمت آن دارای تورفتگی بوده و موجب اتصال دو لوله به یکدیگر یا اتصالات دیگر می شود. در این اتصالات از یک جوش برای آب بندی استفاده می‌ کنند و معمولاً از جنس کربن استیل،ورق سیاه و استنلس استیل تولید می گردند. این اتصالات به نسبت نمونه های دیگر محبوبیت بیشتری دارند؛ چرا که به هیچ عنوان امکان نشتی ندارد. از این اتصالات در صنایع مختلف مانند خط های انتقال سیالات با فشار بالا، سیستم لوله کشی آب آشامیدنی، صنایع نفت و گاز، نیروگاه ها و سیستم های اطفاء حریق برای اتصال لوله های پرفشار به یکدیگر استفاده می کنند.
  • اتصالات لب جوش (Fittings Butt Weld)
    اتصالات لب جوش به گونه ای صورت می گیرد که انتهای دو قطعه کار بر روی یکدیگر قرار گرفته و عملیات جوش در درز بین دو لوله صورت می گیرد. این نوع از جوشکاری معمولاً برای خطوط لوله کشی طولانی تر و در زیرزمین مناسب است. در صورتی که لبه لوله به شکل اریب برش بخورد عملیات جوشکاری به شکل دقیق تر انجام می شود.
    معمولاً دو مدل اُریب برای لوله ها انجام می شود که به اُریب V و اُریب J شناخته می شوند. متناسب با نوع لوله ها و شرایط جوشکاری هر کدام از این دو مدل را انتخاب کرده و اتصال دو لوله به یکدیگر را انجام می دهند. در صورت انتخاب اُریب J به دلیل کمتر بودن سطح جوش، سرعت جوشکاری افزایش پیدا کرده و ماده کمتری از سیم جوش مصرف می شود که در نهایت هزینه های تولید کاهش می یابد.

مهمترین اتصالات برای لوله کشی

یکی از مهمترین بخش ها در ساخت و ساز لوله و اتصالات آن است که نحوه انتخاب صحیح هر کدام از متریال ها هماهنگ با سایر لوازم دیگر تأثیر زیادی در انجام کار به شکل اصولی و بی نیازی به تعمیرکاران لوله دارد. بدون شک اجرای شبکه لوله کشی در ساختمان ها به صورت یکپارچه و مستقیم انجام نمی شود و در برخی از مسیرها باید سایز لوله ها تغییر پیدا کند. همچنین در برخی از فضاها باید مسیر لوله کشی تغییر یابد، در تمامی موارد اتصالات لوله نقش مهمی ایفا می کنند.

در هنگام انتخاب اتصالات مناسب برای لوله ها باید به خاصیت آب بندی آنها و همچنین موقعیت قرارگیری هر کدام از اتصالات توجه کرد، تا در نهایت یک سیستم لوله کشی مناسب داشته باشید. انواع اتصالات لوله وجود دارد که برخی از آنها رایج تر بوده و در فضاهای بیشتری کاربرد دارند. به همین سبب در این بخش به بررسی و معرفی اتصالات مهم برای لوله کشی می پردازیم.

اتصالات زانویی

در زمان هایی که نیاز به تغییر جهت مسیر لوله کشی است، اتصالات زانو کاربرد دارند. در صورتی که قطر لوله قبلی و بعدی یکسان باشد، از زانویی های معمولی و اگر قطر یکی از لوله ها کاهش یا افزایش داشته باشد، باید از زانویی کاهنده استفاده کنیم. بر اساس میزان تغییر جهت، زانویی ها در دو دسته بندی کلی قرار می گیرند:

  1. زانویی 45 درجه
  2. زانویی 90 درجه

اتصالات کاهنده‌ی لوله

هر زمان که در مسیر لوله کشی سایز لوله ها تغییر پیدا کند، باید از اتصالات کاهنده لوله استفاده شود. سطح مقطع یک طرفه این اتصالات از سمت دیگر بزرگتر است و در دو دسته بندی قرار می گیرد:

  1. کاهنده متحدالمرکز
  2. کاهنده خارج از مرکز

اتصالات مغزی

از اتصالات مغزی برای وصل کردن دو لوله یا دو قطعه مختلف استفاده می کنند. از این قطعه می توان برای افزایش یا کاهش قطر لوله استفاده کرد.

فلنج و واشر

فلنج و واشر در سیستم های آبرسانی کاربرد دارند؛ به گونه‌ای که فلنج یک صفحه چدنی بوده و از آن برای بستن اتصالات لوله کشی مخصوص استفاده می کنند و واشر آن وظیفه آب بندی کردن فلنج را به عهده دارد، در صورتی که فلنج به شکل صحیح نصب شود.

اتصالات سه‌ راه

اتصالات سه راهی از اتصالات مهم در لوله کشی است که یک ورودی و دو خروجی دارد. خروجی ها با زاویه ۹۰ درجه و ۴۵ درجه نسبت به مجرای ورودی قرار می گیرد و در دو دسته بندی کلی وجود دارند.

• سه راهی تبدیلی
• سه راهی قائم (۹۰ درجه)
• سه راهی ۴۵ درجه

اتصالات چهارراه

زمانی که چهار لوله از یک نقطه در مسیر لوله کشی با یکدیگر تلاقی پیدا کنند، باید از اتصالات چهار راهی استفاده شود این اتصالات دو مجرای ورودی و دو مجرای خروجی داشته که تمامی مجراها نسبت به یکدیگر زاویه ۹۰ درجه دارند.

کوپلینگ یا بوشن

از انواع کوپلینگ یا بوشن برای اتصال دو لوله با قطر یکسان استفاده می کنند، کوپلینگ ها به دو گروه تقسیم می شوند

  1. کوپلینگ فشاری
  2. کوپلینگ لغزشی

مهره و ماسوره

مهره و ماسوره که جزء اتصالات مهم لوله ها است، به صورت نر و ماده به یکدیگر اتصال پیدا می کند. استفاده کردن از این قطعه برای اتصال لوله ها به یکدیگر و همچنین برای اتصال سایر اتصالات دیگر به لوله هم کاربرد دارد و به راحتی می توانید آن را در سایز بندی های مختلف متناسب با لوله های کاربردی انتخاب نمایید. این مهره و ماسوره را در جنس های مختلف مانند گالوانیزه، پلیمری، پرسی و برنجی در بازار پیدا می کنید.

آداپتور لوله

برای اتصال لوله های پی وی سی و لوله های مسی به شیرآلات نیاز به اتصالات رزوه ای است که در انتهای لوله به حالت نر و مادگی قرار بگیرد. در چنین شرایطی از آداپتورها به عنوان اتصالات لوله کشی ساختمان استفاده می کنند. معمولاً آداپتور متناسب با نوع لوله به صورت چسب یا با جوش از یک سمت به لوله متصل شده و از سمت دیگر اتصال آن با تجهیزات دیگر صورت می گیرد.

اولت

در زمان هایی که باید از لوله ها و اتصالات غیر استاندارد استفاده شود، برای انجام بهتر کار از اولت استفاده می کنند؛ چرا که در سایزهای غیر استاندارد برای برطرف کردن نیاز صنایع تولید می شود.

پلاگ یا درپوش

پلاگ یا درپوش برای بستن دهانه لوله مورد استفاده قرار می ‌گیرد، در زمان هایی که نیاز به تعمیر و نگهداری خطوط لوله کشی ساختمان است، تعمیرکار می تواند پلاگ یا درپوش را برداشته و ایرادات احتمالی را برطرف کند.

کپ یا سرپوش

برای مسدود کردن انتهای خطوط لوله کشی از کپ یا سرپوش استفاده می کنند، معمولاً این قطعه به صورت رزوه ای تولید شده و با قرار گرفتن در داخل لوله به طور کامل آب بندی می گردد. آب بندی این قطعه اهمیت زیادی دارد؛ چرا که فشار سیال در قسمت نهایی لوله ها بیشتر است.

شیرآلات در لوله‌ کشی

نصب شیرآلات در لوله کشی جزء آخرین کارهایی است که افراد لوله کش انجام می دهند، تجهیزات نقش بسیار مهمی در کنترل جریان سیالات و فشار آن در خطوط لوله کشی دارند. به همین جهت نحوه نصب صحیح و انتخاب درست آنها اهمیت زیادی پیدا می کند.

در نقاط مختلف یک ساختمان از جمله سرویس های بهداشتی، آشپزخانه و سایر مکان های دیگر از شیرآلات استفاده می کنند، باید متناسب با نوع لوله کشی در هر بخش از شیرآلات مناسب به کار ببرند، تا ضمن نحوه نصب آسان تر، استفاده از آن‌ ها نیز به شکل استاندارد و اصولی صورت بگیرد.
هنگام نصب شیرآلات به هیچ عنوان نباید وزن اضافه شیرآلات بر روی لوله کشی قرار بگیرد؛ چرا که ممکن است لوله ها را منحرف کرده و مشکلاتی در سیستم پخش سیالات ایجاد کند.

مهمترین نکات برای خرید اتصالات

در هنگام مراجعه به بازارها برای خرید لوازم ساختمانی و به خصوص لوله و اتصالات آن با محصولات مختلفی روبرو می شوید که به راحتی نمی توانید تصمیم گیری کنید. بنابراین لازم است قبل از اقدام به خرید، اطلاعات خود را در این زمینه افزایش داده تا به شکلی آگاهانه بهترین محصولات را انتخاب نمایید.
چند نکته مهم را برای انتخاب بهتر لوله و اتصالات آن ذکر می کنیم.

  1. جنس لوله و اتصالات
    در حال حاضر لوله و اتصالات برای انتقال آب و فاضلاب در تنوع بالایی از لحاظ نوع جنس تولید می شوند و متناسب با هر پروژه و ساختمان باید این لوازم انتخاب شود.
  2. کاربرد لوله و اتصالات
    توجه به کاربرد اتصالات آن مهمترین پارامتر برای خرید محسوب می شود و باید با توجه به انتقال آب یا فاضلاب و یا سیالات دیگر با فشار بالا یا پایین لوله ها را انتخاب نمایید.
  3. برند محصول
    در بین تنوع بالای تولیدکنندگان لوله و اتصالات آن برخی از برندها شهرت بیشتری دارند و میزان رضایت از محصولات آنها به علت ارائه گارانتی و اجناس مرغوب بیشتر است.
  4. شیوه خرید مناسب
    پیدا کردن یک مکان مناسب که بدون حضور واسطه محصولات خود را عرضه کند، بهترین راه برای دسترسی به کیفیت خوب و قیمت مقرون به صرفه است که در حال حاضر انتخاب وب سایت های معتبر یک راه حل کاربردی می باشد.

تمامی نکاتی که در حین خرید لوله و اتصالات آن اهمیت پیدا می کنند، می توانند به صورت مجزا بر روی قیمت لوله و اتصالات آن تأثیر مستقیم بگذارند که در نهایت بر هزینه نهایی خریداران عمده موثر است. به همین جهت شناخت دقیق این نکات و رعایت آنها از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه می باشد.

نتیجه گیری

لوله و اتصالات آن نقش بسیار مهمی در صنعت ساختمان سازی دارند، به همین جهت شناخت انواع لوله و اتصالات از لحاظ نوع جنس، از لحاظ نوع کاربرد، ابعاد و اندازه، نحوه اتصال به یکدیگر و موارد مختلف دیگر ضرورت پیدا می کند. بهتر است در هنگام تهیه انواع لوله و اتصالات آن فاکتور ها و پارامترهای مهم مانند جنس لوله ها و کاربرد آنها را مد نظر قرار داده و با انتخاب یک مجموعه معتبر محصولات مرغوب تهیه کنید. در شرکت تامین کننده آهن آلات آهن پترو می ‌توانید تنوع بالایی از لوله و اتصالات مورد نیاز را با کیفیت و جنس خوب در کنار قیمت مقرون به صرفه تهیه کنید.

mobile-navخانهmobile-navدرباره ماmobile-navتماس با ماmobile-navواتس آپ